dissabte, 28 d’agost de 2021

LES CARTES AL DIRECTOR : "Més queixes (dels monuments i altres)" per Victòria Antó a "Segre"

Hola amics i amigues. Sabeu la meva mania de llegir "Les Cartes a director" de la premsa escrita,sigui on sigui. Allà es respira una mica els problemes i mancances que  la ciutat o territori que té els seus lectors el mitjà informatiu. En aquesta ocasió correspon la carta que signa la Sra. Victòria Antó, amb el títol "Més queixes (dels monuments i altres)" en diari "Segre" de Lleida, el passat dijous 28 d'agost de 2021.
Per el seu text deixa ben a les clares el coneixement que té de la ciutat de Lleida, i que ha de ser una senyora batalladora pels problemes que afecten la capital de Ponent, la seva ciutat. Jo Lleida no la conec tant com la Sra. Antó, però les vegades que la visito em dóna aquesta sensació. En el nostre cas la reprodueixo perquè sigui un exemple de com ha de ser cada ciutadà de la seva població, vila o  
Per ampliar i llegir la carta al director de la Sra.Antó, cliqueu 
 sobre i després aplicar el signe + 
ciutat. No ens podem quedar amb els braços plegats i esperar que altres ho faran. Els dirigents sempre creuen que ho fan bé i que no la pifien mai. En algun cas pot ser que sigui cert, però cal parlar amb tots, i amb els que saben més i millor. També segons que millores van a emprendre, assessorar-se amb altres llocs que les van realitzar i no caure o evitar-ho en el possible les deficiències o problemes que puguin sorgir. Ja desig acabar aquesta aquest article a fer palessa en saber que necessita la ciutat, les prioritats a realitzar -de suma importància-, la projecció de futur i com finançar-lo amb la menor despesa possible per al ciutadà.
Tomàs, classe turista, de pas ...
 no queixar-se per queixar-se. 
------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada