dilluns, 19 de juny de 2017

MOLLERUSSA : Casal Popular L´ARREU organitza JORNADES PELS DRETS LGTBI+

Hola a tots, En aquest mes de juny que estem, el Casal Popular l'Arreu http://www.larreu.org/ 
organitza unes jornades pèls drets LGTBI + per commemorar el Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, homes i dones Transsexuals i Bisexuals, 28 de juny, un commemoració festiva i reivindicativa amb la qual és Demana la plena igualtat jurídica i social per a les persones LGTBI, aixi com la tolerància per la diversitat d'orientació sexual i de gènere.
CALENDARI
*Dijous,22 de juny *2/4 de 9 del vespre *Lloc:Casal L´Arreu
Així, el dijous 22 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, al Casal l’Arreu, tindrà lloc la xerrada "Els armaris… pels abrics". Una aproximació a la diversitat sexual i de gènere” a càrrec del col·lectiu Colors de Ponent.
   *Dimecres,28 de juny  *a les 8 de la tarda *
Biblioteca   
Comarcal Jaume Vila de Mollerussa 
El dia 28 de juny, a les 8 de la tarda, a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa, s’inaugurarà l’exposició "La Cultura Popular que ens entèn" Una exposició fotogràfica que barreja festes tradicionals i homosexualitat i busca visibilitat una realitat existent, donant una visió positiva de les persones homosexuals, que com qualsevol altre ciutadà participem activament a les festes populars, alhora que vol posar de relleu l’heteronormativitat que regna en aquestes festes i convida a reflexionar sobre com fer-les més inclusives.
 *Divendres,30 de juny  *les 9 del vespre  *Casal l´Arreu
Finalment, el divendres 30 de juny, a partir de les 9 del vespre, tindrà lloc un sopar popular a la fresca i l’espectable còmic amb la vedet Megapubilla.  
La voluntat del Casal Popular l’Arreu es convidar a la ciutadania de Mollerussa a la reflexió i al debat sobre temàtiques d’actualitat i contribuir als avenços de drets socials i de ciutadania.
Tomàs,classe turista,de pas...amb vosaltres.
----------------------------------
A l'escrit ens suggereix el nou anunci gai de Coca-Cola del que tothom parla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada