diumenge, 29 de novembre de 2015

Amb Giving Tuesday-Fundació Catalunya-La Pedrera, el dia 1 de desembre és undiaperdonar

Hola amics i amigues. He rebut de la Fundació Catalunya-La Pedrera aquesta convocatòria:
"Junts podem fer molt més. Per això, el proper dia 1 de desembre la Fundació Catalunya-La Pedrera participarà al Giving Tuesday 
http://givingtuesday.es/, un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Però sobretot ha de ser el punt de partida per seguir donant i
promovent la donació els altres 364 dies de l’any.
D’ara i fins al dia 1 de desembre pots col·laborar de la manera que prefereixis. La Fundació Catalunya-La Pedrera t’ofereix 3 iniciatives que reforçaran els programes socials orientats a les persones més vulnerables. El teu suport ens ajudarà a arribar a més persones. 

Millora la qualitat de vida de persones amb demència i pocs recursos
Programa REMS
Beques educatives per a l'èxit educatiu
Acompanyament Educatiu
Horts ecològics per a la inserció de joves en risc d'exclusió social
Cooperativa 2147 MANS 

El nostre compromís amb la societatLa Fundació Catalunya-La Pedrera promou projectes per ajudar persones en risc d'exclusió social o en situació de dependència, així com la preservació del patrimoni natural i el foment de la cultura.
I moltes més activitats a l'Agenda
A http://agenda.fundaciocatalunya-lapedrera.com trobaràs totes les activitats que posem a la teva disposició per gaudir de la cultura, l'entorn, l'alimentació, la natura i la família."

Són accions i compromisos dignes d'implicar-te. 
Anem tots !!! 
Tomàs, classe turista, de pas ... amb Giving Tuesday i La Fundació Catalunya-La Pedrera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada