dimecres, 5 d’octubre de 2022

MOLLERUSSA : El "Dia Internacional de les Persones d'Edat", tot un èxit.

Hola amics, amigues, padrins i padrines. El dissabte a la tarda el Teatre L´Amistad lluïa com en les millors ocasions. Estava ple de gom a gom en celebrar-se el "Dia Internacional de les Persones d'Edat" per tal motiu a Mollerussa, conjuntament amb l'Ajuntament, el Casal Municipal Sènior van organitzar l'esdeveniment "Vestits de records" al Teatre L´Amistat.
Va ser tot això molt interessant i emotiu, des de la
desfilada de persones de totes les edats vestits d'altres èpocas, escenificant passatges de les nostres vides.  Sense deixar-me els parlaments de les nostres autoritats, amb el lliurament de set plaques commemoratives als 4 àvis i 3 àvies de Mollerussa, que han fet 95 anys tots ells.
Enhorabona ancians nostres.

També se'ns va lliurar la Guia de Serveis i Recursos per a l'Etapa Sènior "VIU GRAN A MOLLERUSSA", i finalment se'ns va donar un refrigeri d'acord amb les nostres edats.
Francament tot va estar molt bé.
"VIU GRAN A MOLLERUSSA"

És un llibret de 32 pàgines molt ben il·lustrat a tot color pel dibuixant i il·lustrador Ermengol (1) i realitzat per la
"Taula de la Gent Gran" on està dividit en tres seccions,
amb subseccions diverses a cadascuna.
La primera "Qui soc", la segona "Descobreix què tinc per a tu" i la tercera "Troba´ns i contacta!" on hi ha una llista de les administracions públiques, entitats, equipaments i altres serveis.
Només desitjo assenyalar una opinió molt meva. Crec que no hagués estat malament 

incloure una secció de tots clubs esportius de la ciutat i les seves adreces de contacte, així com les entitats culturals com és el teatre, corals, associacions de música etc, etc.
Tomàs,classe turista,de pas...
amb el "VIU GRAN A MOLLERUSSA"
i fer-la servir sèniors.
==============================================
(1) http://ermengol.com/autor/
=========================
PUBLICATAHIRALAMAÑANA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada