dissabte, 4 de setembre de 2021

TIANA (Maresme) : "3a Aquatrail solidària de l'escola de triatló FES TRI TIANA " * Diumenge 5 de setembre a les 10 h a la zona poliesportiva

Hola amics, amigues i amants de l'triatló. Aquests dies ha arribat a les meves mans la informació que en la població barcelonina de Tiana, aquest proper diumenge celebrarà "3a Aquatrail solidària de l'escola de triatló FES TRI TIANA".
Segons comuniquen,"L’Aquatrail l’organitza el C.E. FES TRI TIANA amb el suport de l'Ajuntament i la Federació Catalana de Triatló.
Després de l’èxit de les altres dues edicions, us anunciem
que el  dia 5 de setembre a les 10 h podreu tornar a gaudir d’una jornada esportiva i solidària on els nens i nenes seran els protagonistes. L'Aquatrail, organitzada per C.E FES TRI TIANA amb el suport de l'Ajuntament i de la Federació Catalana de Triatló, tindrà lloc a la Piscina Municipal de Tiana i als voltants.
*    Les inscripcions pels federats es fan a la web de la federació a http://www.triatlo.org/, són gratuïtes, i a la recollida del dorsal es donaran 5 € destinats a l’associació que tracta les malalties de Rett. (El síndrome de Rett (RTT) és un trastorn del sistema nerviós que afecta el desenvolupament dels infants, sobretot les habilitats de llenguatge i l'ús de les mans, entre d’altres.)
*    Els no federats que vulguin participar hauran d'enviar un correu electrònic a: escolafestritiana@gmail.com on se'ls hi donarà totes les instruccions per poder participar-hi.
**    Les categories i les distàncies son les següents:
AQUATL
Nedar
Trail
*    Menors d'edat (2017-2018) 

Poden utilitzar material d’ajuda
-  25 Mt. (Piscina petita)
-  125 Mt.

*     Pre benjamí (2014-2016)
-  50 Mt.
-  500 Mt.

*    Benjamí (2012-2013)
-  100 Mt.
-  1.000 Mt.
 

*    Alevins (2010-2011)
-  200 Mt.
-  1.500 Mt.  

*    Infantils (2008-2009)
-  300 Mt.
-  2.100 Mt.   

*    Cadets (2006 -2007)
-  400 Mt
-  3.000 Mt.

***    Tots els participants rebran una bossa amb obsequis, seran els mateixos per a tothom, donat que no hi haurà classificacions.  

****    En tot moment es complirà amb el protocol COVID-19.

*****    Es garantitza que es mantindran les mesures de seguretat davant la situació en la que ens trobem, reduint els grups, mantenint en tot moment les distàncies i la seguretat de tots/es.

Trobaràs tota la informació sobre el que fem a:
CLUB ESPORTIU FES TRI TIANA
David Vergés T. 697.755.414
escolafestritiana@gmail.com 
http://www.escolafestritiana.com


Només ens queda assenyalar que serà una jornada exitosa en tots els aspectes. Una pena que no pugui assistir, a l'donar-se la circumstància que participa la meva néta Ona.
Tomàs,classe turista, de pas...
amb el Triatló.
----------------

 Annex : http://escolafestritiana.com/wp-content/uploads/2019/03/ESPORTIU-MARESME-FESTRI.pdf 

===========================

Annex 2 : Èxit de participació en la 3a Aquatrail solidària de l'escola de triatló FES TRI TIANA (08.09.2021)

1 comentari:

  1. Por la información recibida por mis hijos,la "3a Aquatrail solidària" de Tiana,ha sido un éxito total en todos los aspectos.Tambien la participación de mi nieta Ona de 8 añitos,que ha sido muy capaz,tanto en el tramo de natación como de atletismo. En el poco tiempo que lleva practicando estas modalidades del deporte tan completas. Ona moltes felicitats del iaio To+.

    ResponElimina