dissabte, 13 de maig de 2017

MOLLERUSSA: *Festa Major´2017* Del 18 de Maig al 21 de Maig.

Hola amics, amigues, comarcans, comarcanes, forasters, forasteres i gent de pas. En arribar, com cada any, el tercer divendres del mes de maig Mollerussa celebra la seva Festa Major. En aquest 2017, s´escau el 18 al 21 de maig, amb varietat d'actes tan religiosos com festivols. Per això us adjunto el seu enllaç perquè estigueu assabentats de tot en els seves 28 pàgines d'extensió. 
 Descarrega't el programa d'activitats aquí
http://www.mollerussa.cat/public/43/Revista%20FM%2017.pdf 
NOTES D´INTERÈS 
* El teixit associatiu de Mollerussa tindrà un paper rellevant en el programa de la Festa Major de Mollerussa, ja que han estat artífexs d'una gran part de les cinquanta activitats que s'han programat del 18 al 21 de maig. Una vintena d'entitats s'han implicat directament amb propostes activitats culturals i esportives i han participat en la selecció d'alguns dels espectacles i concerts que es duran a terme.
*  Representants de les entitats han acompanyat aquest dimarts passat a l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona i la regidora de Festes Griselda Soteras, en la presentació del programa d'actes.
*   Una Festa Major en la qual l'Ajuntament ha tingut en compte de manera destacada les mesures de seguretat en algunes de les activitats, segons ha avançat l'alcalde Marc Solsona. Concretament en els tradicionals jocs aquàtics que se celebren divendres a les piscines municipals i en els quals es prohibirà el bany lliure per prevenir fets com els ocorreguts l'any passat, quan una nena de 5 anys va estar a punt d'ofegar-se perquè no sabia nadar. Marc Solsona ha justificat la mesura perquè la massificació' d'aquesta activitat condiciona el control de tots els que es banyen lliurement per part dels socorristes, de manera que els que es vulguin banyar hauran de fer les activitats aquàtiques amb els monitors.

*   El consistori ha completat aquestes mesures de seguretat fent de pagament el concert de Txarango, caps de cartell de la programació, per tal de limitar l'aforament, i evitar aglomeracions, com va succeir l'any passat.  A la banda barcelonina l'acompanyaran dissabte Raggatunning i de El Grup Fa1na.
*  El programa de concerts el completaran Animal i La Banda del Coche Rojo, que actuaran divendres.
*  El diumenge La Vella Dixieland, al Teatre L'Amistat.
*  El Jovent de Mollerussa tornarà a organitzar per segon any la Jove Fest!!, dissabte a la tarda al pati de l'Escola Municipal de Música, amb un horari que s'allargarà des de les 6 de la tarda a les 11 de la nit i que comptarà amb servei de bar i música en directe dels grups Vivèrrids i El
La Vella Dixieland
Ventilador.

* La cultura tradicional també hi té un lloc destacat amb la 12a Trobada Gegantera de dissabte, que comptarà amb onze colles participants sota la batuta de l’amfitriona, la Colla Gegantera i Grallera del Casal
Popular de l’Arreu i la ja tradicional Diada Castellera de diumenge amb els Margeners de Guissona, els Castellers de Lleida i els Castellers de Cerdanyola.
 
*  També cal destacar les ballades de sardanes, que
tornen a la plaça Major, i els concerts i els balls de tarda a càrrec de les cobles i les orquestres Maravella, Montgrins i Selvatana.  
*  Les pròximes setmanes es crearà una Comissió de Festes oberta a tota la ciutadania per tal de treballar ja en altres activitats del municipi i també la Festa Major de l'any que ve.
No hi falteu i divertiu-vos  de valent en tots el actes.
Bona Festa Major 2017. 
 
Tomàs,classe turista,de pas ... bén mudats i bona taula.
-----------------------
Pd.Per fer boca esperant aquests dies de Festa Major a Mollerussa, us obsequiem amb el capítol de la Cubana, dedicat a la Festa Major, passar-ho bé.

2 comentaris:

  1. Tomas invitando a todo el mundo, ¿ Donde los vas a poner ? a la Maria Eugenia y a mi, nos guardas un balcon con una colchoneta. BONA FESTA MAYOR Tomas y un fuerte abrazo de los dos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Juanete que no pierdas el humor,y gracias por tus deseos.Una abraçada amic.To+/2017 años hace que empezó todo.

      Elimina