dimecres, 22 de març de 2017

MOLLERUSSA : "Conferèrencia de Jordi Rulló,fotògraf i monitor d'esports de muntanya" * Centre Cultural *24 març *20:00 h.

Hola amics i amigues. És veritat que "el món és un mocador" resulta que avui parlant amb la nostra amiga Teresa Falcó, dins de la conversa ens indica que el seu fill Jordi Rulló és fotògraf, i que aquest proper divendres farà una conferència a Mollerussa. 
Ves per on, que repassant la meva agenda d'actes m'indica que el divendres 24 de març, a les 8 del vespre,
es torna
amb una nova conferència per a celebrar el "40 Aniversari del Grup Excursionista Serralada de Mollerussa". Tornarà a ser al Centre Cultural de Mollerussa, al costat de la biblioteca (carrer Ferran Puig 15).
JORDI RULLÓ,fotògraf
Serà el torn de Jordi Rulló, fotògraf de muntanya i d'esports de muntanya, també conegut com a @indiboix a Instagram, on té més de 8000 seguidors. Podeu veure les seves fotos aquí: https://www.instagram.com/indiboix/.
A part de la fotografia, Jordi Rulló és monitor d'esports de muntanya (esquí, barrancs...) i combina a la
perfecció les seves dues grans passions fotografiant les seves pròpies sortides per la muntanya, les sortides dels seus clients i en les sessions que realitza als esportites professionals.
Serà un bon moment per demanar-li algun truc per a treure més profit de la nostra càmera o del nostre mòbil!
No cal dir que ens faria molt il·lusió que vinguéssiu tots i que porteu amics, coneguts i saludats! Si més no, feu córrer el cartell que us adjuntem.
Només em queda felicitar la seva mare Teresa,i indicar-li que aquest divendres estarem com un clau al Centre Cultural de Mollerussa. 
Tomàs, classe turista, de pas...amb la fotografia,Jordi Rulló i el G.E. Serralada de Mollerussa.
--------------------------
Per saber més
G.E. Serralada de Mollerussa
Jordi Rulló,fotogràf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada