dijous, 1 d’octubre de 2015

III MOSTRA DE FORMATGES ARTESANS DEL PALAU D’ANGLESOLA 3 i 4 D’OCTUBRE DE 2015.

Hola amics i amigues.Avui canviem de terç, que diuen els taurins, i parlarem de formatges. Perquè no ens ho "den con queso". Más bé parlar de formatges, que jo no sé res de res, més aviat m'agraden molt.  Per saber més de formatges, parla de formatges i comprar formatges us convido a que passeu per la població del Palau d'Anglesola que aquest cap de setmana celebren la "III MOSTRA DE FORMATGES ARTESANS" els dies 3 i 4 d'octubre de 2015.  

PROGRAMA 

Dissabte, 3 d´octubre de 2015

A les 19:00 h
Jornada tècnica
FORMATGE I TERRITORI
Lloc: Pavelló poliesportiu
Seguidament presentació de la
jornada a càrrec de l’Alcaldessa del Palau d’Anglesola, Sra. Montserrat Meseguer
A les 19:15 h
Els formatges catalans:
* Identificació
* Característiques singulars
* Conservació i ús a la taula
A càrrec de Martí Vicente, bloguer de “mundoquesos.com” http://www.mundoquesos.com/
 

i Robert Camps (Formatges Camps)
http://formatgescamps.com/ 

del Palau d’Anglesola
A les 20:30 h
Taller pràctic sobre els formatges catalans amb
Martí Vicente i Robert Camps.
A les 21:30 h

Sopar temàtic amb formatge a càrrec d’Albert Marimon, millor cuiner de Catalunya del Restaurant
“La Cava” de Tàrrega, al Pavelló poliesportiu.
Preu: 25 €.
La inscripció es podrà fer a les oficines de l’Ajuntament fins a l’1 d’octubre de 2015.


Diumenge, 4 d´octubre de 2015.
MOSTRA DE FORMATGES ARTESANS
Es muntaran parades de formatges artesans de diferents indrets de Catalunya. Es podran degustar i adquirir directament del productor
A les 10:30 hores i al pavelló poliesportiu,

inaugurarà la mostra l’Honorable conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Sr. Jordi Ciuraneta, acompanyat de Montserrat Meseguer, Alcaldessa del Palau d’Anglesola i de Robert Camps (Formatges Camps), formatger amfitrió.

Actes de matí (de 10:00 a 14:00)
De 11 a 12 hores: 

Tast guiat de formatges
cremosos artesans a càrrec d’Alejandro Dibason,

maridat amb cervesa artesana “El Matoll”
De 12 a 13 hores: 

Taller infantil d’elaboració de
formatge (cada participant s’endurà el formatge que hagi elaborat) a càrrec de Laia Pont
De 13 a 14 hores: 

Taller de cuina a càrrec del restaurant Resquitx-la Boscana
 

Actes de tarda (de 17:00 a 21:00)
De 17 a 18 h: 

Taller infantil d’elaboració de
formatge (cada participant s’endurà el formatge que
hagi elaborat) a càrrec de Laia Pont
De 18 a 19 h:  

Taller de cuina a càrrec del restaurant Resquitx-la Boscana
De 19 a 20 h: 

Tast guiat de formatges cremosos artesans a càrrec
d’Alejandro Dibason, maridat amb cervesa artesana “El Matoll”
Durant tot el dia hi haura un aula de tast, per a qui vulgui degustar els diferents formatges de la mostra.

Amants i "casats" amb el formatge, a El Palau d'Anglesola teniu una trobada aquest Cap de Setmana. 
Tomàs, classe turista, de pas...el formatge està boníssim.
-----------------------------------------
Pd. Us adjunto un altre bloc sobre formatges per si us interessa més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada