dimecres, 2 de setembre de 2015

FONDARELLA: Cua d´Estiu 2015 Setembre-Octubre "Festival d´espectacles de petit format"


Hola amics i amigues. El Festival Cua d'Estiu de Fondarella inagura temporada aquest dissabte 5 de setembre, a les sis de la tarda, amb l'espectacle infantil Rats de la companyia Campi Qui Pugui, una nova temporada que incorpora com a novetat el Premi del Públic al millor espectacle. Els espectadors que assisteixin als espectacles podran valorar les actuacions dels grups i les companyies a través d'una butlleta que introduiran en una urna ubicada a l'espai on es realitzarà. 
Per als organitzadors del festival, la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja es tracta
CAL ROS
de buscar la implicació i la valoració dels diferents grups per part del públic, que sigui la gent del públic qui valori l'espectacle que més els ha agradat. El grup guanyador obtindrà com a reconeixement una obra de l’artista del Poal, Núria Miret. 
Els espectadors també tindran un nou al·licient pel fet de valorar la qualitat dels espectacles, donat que totes les persones que participin en la votació, optaran a un premi que consistirà en un cap de setmana per a dues persones a un hotel amb encant, gràcies a la col·laboració de l’empresa Zafiro Tours de Mollerussa. 
La Cua d’Estiu 2015 http://cuadestiu.blogspot.com.es/ amplia el nombre de disciplines, amb 10 espectacles repartits en 9 dies, i obre dos nous escenaris d’actuacions: la Capella de Sant Sebastià i la
CAL VIUDA
Rectoria Vella, que s’afegeixen al Pati de Cal Ros i el Jardí de Cal Viuda, i manté l’originalitat que el caracteritza: actuacions en espais íntims que valorin cultura i patrimoni.
PROGRAMACIÓ
Pel que s'aprecia en la programació és selecta i variada. Us adjunto un vídeo de la presentació de Cua d'Estiu 2015 que va realitzar el Grup de Teatre El Sidral, amb l'espectacle La Família Matafaluga.
Crec que és tot un luxe tenir-lo al costat nostre, recomanable assistir a tot el programat.  
Tomàs, classe turista, de pas ... amb l'espectacle nostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada