dimarts, 22 de setembre de 2015

El Centre de Formació d'Adults de Mollerussa, és notícia.

Hola amics i amigues. Per que dic que el Centre d'Adults de Mollerussa
https://sites.google.com/a/xtec.cat/cfa-mollerussa/ és notícia. Per dues circumstàncies. La primera per que sortim a les pàgines del diari Segre d'avui, a la secciò de Cercle, que jo col·loquialment dic, "De Bodes i Comunions". on surt un grup del "cole" en una visita formativa que vam realitzar el grup de català, al seu dia, al Museu de Vestits de Paper de Mollerussa. El text diu, "El Centre de Formació d'Adults de Mollerussa Inicia el curs amb més de 400 alumnes.Enhorabona!." Gràcies al rotatiu provincial per la deferència amb nosaltres.
L'altra notícia ha estat la classe magistral inaugural de Curs que  ens ha realitzat la directora del Centre, Dolors Bell-Lloch Lleonart, que ens ha donat la benvinguda a tots els alumnes d'anglès 1A, que tenim de professora a Ceci Reñé.
La classe es nota de molt bon ambient i bona
predisposició d'estudiar la llengua de William Shakespeare, amb un total de 16 alumnes,entre 13 dones i tres homes. Algunes persones de Mollerussa i d´altres de poblacions de la comarca.
Cal dir, que dins d´el seu parlament, la directora Dolors Bell-Lloch, ens ha indicat que aquest any passem de 500 alumnes matriculats en totes les matèries, portats per 8 professors docents i una secretària d'administració.
Bon curs 2015-2016, a tothom !!! 
Tomàs, classe turista, de pas ... mai sabem prou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada