dilluns, 31 d’agost de 2015

Ramona,ja fa quatre anys que no et tenim al costat...

Hola Ramona.Ja fa quatre anys que no et tenim al costat nostre. Ni et podem felicitar el sant, ni el teu aniversari.   Ya sabem que sempre recordaves que et van fer una malifeta al posar-te Ramona coincidint amb el teu patró i naixement.      Sabem que estàs en bon lloc i que vas ser per a mí un premi conèixer un 13 de febrer.   Els anys junts van ser un luxe, vaig aprendre molt al teu costat i feies la convidencia fàcil a tothom .  Et trobem a faltar molt, però sabem que ens ajudes amb el teu esperit.
Molts petons dels nostres fills, i la néta Ona, que no coneixes, però que està molt gran, i maca com tu.
Tomàs.

4 comentaris:

 1. Florentina amiga, gràcies per les teves paraules.To+.

  ResponElimina
 2. Mare meva...! estava investigant per imatges de google buscant alguna idea per felicitar el sant del meu nebot Pau....i tatxaaaannnnnn....veig la meravellosa rialla de la nostra estimada Ramona i el Tomàs, ohhhhhhh...."m´ha encantat la foto".
  La Ramona és hi serà per sempre més una de les millors persones que hem conegut. La recordem amb molta tendresa, serenitat i com la seva cançó endavant ...que "La vida es bella". Les teves paraules envers ella Tomàs... perfectes, quí millor per dir-les, has estat el seu company de viatge. El temps va passant els records es queden.
  Ramona! qui ens ho havia de dir, gràcies al Tomàs hi ha google, avui hem vist la teva sàvia rialla. Gràcies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Imma t'agraïm les teves paraules sobre la Ramona. Ella també us estimava molt.
   En nom d'ella, propi i de tota la nostra família gràcies.Tomàs.

   Elimina