divendres, 24 de juliol de 2015

ESTABLECIMIENTOS CON ENCANTO : REPUNTS Merceria Creativa

SI DESEAIS LEERLO CLIKA  UNA VEZ ENCIMA
Hola bloggers y bloggeras, nuestra  amiga Sonia Felip propietaria de REPUNTS Merceria Creativa,ubicada en Pg.Beethoven,3 de Mollerussa (cerca oficinas Correos), me indica que como el año anterior,en estos meses de verano está realizando unos TALLERS D´ESTIU  los martes y jueves. En los Tallers podrán apuntarse a partir de los 6 años de edad,y según nos dice Sonia,   " les nenes apendràn a cosir, fer ganxet, manualitats amb trapillo i llana .... etc." Para añadir," De fet, el dia abans de fer el taller, jo anuncio el que faràn en el nostre facebook, perquè ho puguin veure els seus pares."
https://www.facebook.com/repunts.merceriacreativa?fref=ts 
 


Si deseais más información pasar por la tienda o telefonear al 
973  98 74 50.
Espero y deseo que os sea de utilidad esta información.  
         Tomàs,clase turista,de paso...hoy de tendes.  
 

5 comentaris:

 1. Que no hi ha nens a Mollerussa? Igualtat de sexes!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Té tota la raó, ha estat un lapsus meu al transcriure el text. Gràcies per la seva aportació Anna.

   Elimina
 2. Moltissimes gràcies Tomás. La veritat es que podem afirmar que les labors no quedaràn oblidades, ja que tenim unes alumnes excepcionals. I recordeu .... Creativitzeu-vos!!! Bon estiu a tothom.

  ResponElimina
 3. Moltissimes gràcies Tomás. La veritat es que podem afirmar que les labors no quedaràn oblidades, ja que tenim unes alumnes excepcionals. I recordeu .... Creativitzeu-vos!!! Bon estiu a tothom.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sonia tens fusta de publicitària. Crec que tu ensenyes habilitats amb els dits i el que és més important treballar la "prunera" o "ciruelo".

   Elimina